Skip to main content

Allmänna villkor

För din trygghet!

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör köp på, och använder, sajten boobis.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Bo&Bis Handelsbolag, org. nr 969768-0586. Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till dessa villkor.

Bo&Bis Handelsbolag kan inte hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Hur hanterar vi känslig information om dig?

För Bo&Bis Handelsbolag är våra kunder viktiga och all information som samlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och till lagen om GDPR.

Det är viktigt för oss att vara tydliga angående hur vi hanterar dina personliga uppgifter därför kan du alltid kontakta oss gällande frågor kring detta.

Det finns olika tillfällen där vi däremot behöver hantera dina personuppgifter eller annan integritetskänslig information för att tillhandahålla våra tjänster till exempel:

När du handlar på boobis.se behöver vi säkerställa att köpet är riktigt och att det verkligen är du som handlar. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan vi behöva hantera dina kreditkortsuppgifter eller utföra en kreditbedömning. Vill du att din information raderas efter att din order hos oss är färdighanterad mailar du oss.

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 25 %. Vi har ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill beställa. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel.

Rabattkoder

Rabattkoder fungerar endast på varor som ej redan är rabatterade.

Betalning

Vi erbjuder Klarna, som betalningsmetod i Sverige. Genom Klarna kan du välja faktura, kortbetalning eller delbetalning.

Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp.

Klarna tar i vissa fall ut en avgift, till exempel om din Klarna-faktura ej betalas i tid. Mer information om Klarna hittar du på klarna.se.

Bo&Bis företagsinformation

Bo&Bis Handelsbolag
Orgnr: 969768-0586
Godkänd för F-skattsedel

Köpvillkor

Bo&Bis Handelsbolag är ej ansvariga för eventuella olyckor eller liknande som kan uppstå där produkter från oss använts.

Bo&Bis Handelsbolag är ej ansvariga för om den upplevda färgen på skärmen ej överensstämmer med den faktiska produkten, det kan bero på vilken inställning du har på din skärm.

Vi hjälper gärna dig att välja rätt storlek men kan inte garantera perfekt passform.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att Bo&Bis Handelsbolag befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Leveranser och frakt

Frakt

Vi använder oss av PostNord och det är fraktfritt vid köp över 500 kr, handlar du för en lägre summa ligger frakten på ett fast pris på 45 kr. Du kan även välja att hämta ut din beställning i vår fysiska butik, detta kostar då 0 kr.

Du får mejl- eller sms-avisering om att ditt paket finns att hämta vid ditt utlämningsställe, förutsatt att mejl eller mobiltelefonnummer finns angivet vid beställningen. Det är i dagsläget inte möjligt att byta utlämningsställe.

Leveranstid

Inom Sverige är normal leveranstid 2-7 arbetsdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning av en vara och förlängda leveranstider vid högt tryck eller runt högtider.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att vänta med leverans tills alla produkter finns i lager eller annullera den slutsålda produkten från din order. Delleverans är möjlig men vi förbehåller oss då rätten att ta ut en extra fraktavgift.

Hämta ditt paket i butik

Ditt paket måste hämtas senast 14 dagar från det att du fått din leveransavisering. Uppge ordernummer som står på din leveransbekräftelse och visa din legitimation.

Ombud måste visa både sin egen och din legitimation. För ej utlösta paket debiteras du en avgift på 350 kr för frakt- och administrativa kostnader.

Byten och returer

OBS! Du är ansvarig för returpaketet tills dess att vi mottagit det.

Vid köp av varor på sajten gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Ångerrätten gäller inte för varor som har tillverkats enligt dina anvisningar eller som på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel.

 • Produkten måste vara intakt och oanvänd med hang tags kvar
 • Plast, kardborrband, andra förpackningar/skydd som produkten kom med måste återsändas
 • Produkten måste skickas spårningsbart och väl packeteras så att ingen skada tillkommer under leveransen
 • Det är av stor vikt att returbladet som medföljer fylls i komplett och korrekt och skickas med returen
 • Köparen står för returfrakten och väljer själv fraktbolag
 • Fraktkostnader återbetalas ej vid retur
 • Återbetalning sker med samma betalningsmetod som köpet
 • Returer som inte uppfyller våra krav accepteras ej utan återsänds tillsammans med en faktura avseende en administrativ avgift om 150 kr
 • Ej uthämtade paket debiteras med 350 kr
 • För att returen/bytet ska vara godkänt så får produkterna ej vara använda, endast provade. Tänk därför på att testa produkterna försiktigt, samt se över produkten innan du skickar tillbaka den.

Vid reklamationer följer BO&BIS riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se. Mer information finns på www.konsumentverket.se. En produkt kan bara reklameras vid fabrikations- eller ursprungsfel. Inom skälig tid från köpet.

Eventuella byten och returer skickas till:
Bo&Bis
Östra Storgatan 18
611 34 Nyköping

För snabbast möjliga handläggningstid ber vi er att skicka tillbaka varor med vanligt postpaket och ej som rekommenderad försändelse och inte heller med DHL Servicepoint.

Varor som ej kan returneras eller bytas

Nedanstående kategorier kan ej bytas/returneras pga sin intima natur:

 • Trosor
 • Set där en trosa är en del av ett set eller ingår i själva plagget.
 • Badkläder, undantaget bikini-bh.
 • Självhäftande produkter som skall klistras på huden, om förpackningen är bruten.

Outlösta paket

För beställda paket som inte hämtas ut och går i retur debiteras en avgift på 350 kr för att täcka utgifter för frakt, emballage och administration.

Kontakt

Frågor som rör din beställning kontakta info@boobis.se. Frågor som rör din betalning vänligen kontakta Klarna.